Αυτό είναι το πλήρως αναβαθμισμένο στρατηγικό βομβαρδιστικό του Πούτιν που «φοβίζε黨τις ΗΠΑ! [vid] - Angels News

Πατήστε και Ακούστε Radio Angels

ANGELS NEWS

Αυτό είναι το πλήρως αναβαθμισμένο στρατηγικό βομβαρδιστικό του Πούτιν που «φοβίζε黨τις ΗΠΑ! [vid]

Μπορεί το δυστυχές και τραγικό περιστατικό συντριβής του στρατηγικού βομβαρδιστικού Tupolev Tu-22M3 στο Μούρμανσκ, πριν από λίγες ημέρες να σόκαρε την ρωσική στρατιωτική ηγεσία και την Πολεμική Αεροπορία, όμως από ότι φαίνεται τα καλά νέα ήρθαν σύντομα.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ένα άλλο στρατηγικό βομβαρδιστικό το Tupolev-160Μ, το οποίο έχει υποστεί τρομακτική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό, με στόχο να μπει πολύ σύντομα σε υπηρεσία.

Ειδικότερα, το πρώτο συνολικά αναβαθμισμένο σειριακά κατασκευασμένο στρατηγικό βομβαρδιστικό Tupolev-160M ??πρόκειται να παραδοθεί στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις το 2021, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκου.

"Το έργο για την κατασκευή του αναβαθμισμένου Tupolev-160M ??προχωρά βάσει του χρονοδιαγράμματος, ενώ το πρώτο αεροσκάφος που θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο αυτό, θα παραδοθεί στις στρατιωτικές δυνάμεις, ώστε να ενταχθεί σε υπηρεσιακή λειτουργία εντός του 2021", δήλωσε ο Σόϊγκου σε συνέδριο στο Καζάν, αφιερωμένο στη συντήρηση υλικού της Ρωσικής Αεροπορικής Δύναμης.

Ο Υπουργός Άμυνας προσέθεσε σχετικά με την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αεροσκάφους ότι "θα είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο ενσωματωμένο αμυντικό σύστημα, ένα σύγχρονο αξιόπιστο σύστημα επικοινωνίας ανθεκτικό σε παρεμβολές και μοναδικά όπλα, τα οποία θα ενισχύσει σημαντικά τις ικανότητες μάχης κατά τη χρήση συμβατικών και πυρηνικών όπλων.

Το αεροσκάφος θα χρησιμοποιεί κινητήρες NK-32 δεύτερης γενιάς, οι οποίες θα αυξήσουν σημαντικά το φάσμα και τη διάρκεια της πτήσης “.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης