Μπόγρης: "Έκλεισε" η μεταγραφή στην Τενερίφη - Angels News

Πατήστε και Ακούστε Radio Angels

ANGELS NEWS

Μπόγρης: "Έκλεισε" η μεταγραφή στην Τενερίφη

Ο Γιώργος Μπόγρης εξασφάλισε την ελευθερία του από τον Προμηθέα (ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του), κι ακολούθως έδωσε τα χέρια με την Τενερίφη για συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Τη φανέλα της Τενερίφης θα φοράει για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Γιώργος Μπόγρης! Ο Προμηθέας τα βρήκε σε όλα με τον διεθνή σέντερ για να "σπάσει" το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι (τριετούς διάρκειας), κι έτσι ο παίκτης μετακομίζει άμεσα στην ισπανική ομάδα, τη φανέλα της οποίας θα φοράει για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

"Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μπόγρη. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αχαϊκή ομάδα.
Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Γιώργου Μπόγρη στην ισπανική ομάδα, με την οποία προ τριετίας κατέκτησε τον τίτλο στο Basketball Champions League, αγωνιζόμενος ξανά υπό τις οδηγίες του Τσους Βιντορέτα (είναι εκ νέου προπονητής στην ισπανική ομάδα). Το 2016/17 ήταν άλλωστε η καλύτερη -σε ατομικό επίπεδο- σεζόν του 30χρονου σέντερ, δεδομένου ότι επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της νεοσύστατης τότε διοργάνωσης της FIBA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης