Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια Παντελίδη - Angels News

Πατήστε και Ακούστε Radio Angels

ANGELS NEWS

Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια Παντελίδη

Υπέρ της πλευράς Παντελίδη απεφάνθη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη εναντίον του τραγουδοποιού Σπύρου Μαγδάλη, ο οποίος δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά με το όνομα Σπύρος Μακρής.

Με την παραπάνω απόφαση το δικαστήριο απαγορεύει στον τελευταίο να χρησιμοποιεί – εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε», απορρίπτοντας, μάλιστα, δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της οικογένειας.
Η «Espresso» είχε αποκαλύψει πρώτη τον περασμένο Φεβρουάριο την κόντρα ανάμεσα στην οικογένεια του πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη και στον Σπύρο Μακρή για το συγκεκριμένο κομμάτι, του οποίου το ρεφρέν είχε τραγουδηθεί σε βίντεο από τον Παντελίδη, αλλά κυκλοφόρησε ολοκληρωμένο με τη φωνή του Μακρή.

Ο τελευταίος μάς είχε δηλώσει τότε πως το τραγούδι είναι δικό του, υποστηρίζοντας ότι έτυχε να τον ακούσει ο Παντελής σε στούντιο ηχογράφησης όπου εργαζόταν, πήρε την κιθάρα του, έπαιξε το ρεφρέν και κατόπιν έδωσε τα εύσημά του στον Μακρή, προτρέποντας τον να συνεχίσει να γράφει.

Ο πόλεμος, πάντως, που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν χωρίς τέλος, ενώ στη… μάχη συμμετείχαν κάποια στιγμή και θαυμαστές του αείμνηστου τραγουδιστή. «Μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα για τη σωματική μου ακεραιότητα. Πριν από λίγες ημέρες μού έσπασαν και το αυτοκίνητο. Θαυμαστές του Παντελίδη ήρθαν και στο μαγαζί όπου εμφανίζομαι δυο τρεις φορές και με περίμεναν να τελειώσω, αλλά τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση και μαλάκωσαν. Μετά, όμως, από τα απειλητικά μηνύματα και σε συνδυασμό με την “επίσκεψη” στο μαγαζί όπου εμφανίζομαι, πιστεύω ότι η υπόθεση με το αυτοκίνητο δεν είναι τυχαία…» είχε υποστηρίξει τότε στην «Espresso» ο Μακρής.
«Πάω για πιτόγυρα»

Η «Espresso» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδοποιό για να σχολιάσει τη δικαστική απόφαση, αλλά δεν στάθηκε δυνατό. Ωστόσο,ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση μέσω facebook. «Μια ακόμη πράξη της καταφανέστατης αδικίας στο πρόσωπό μου έλαβε χώρα, αφού ενημερώθηκα ότι “δικαιώθηκε” η οικογένεια Παντελίδη. Δικαιώθηκαν, βέβαια, ως προς το να μην τραγουδάω το συγκεκριμένο ρεφρέν του τραγουδιού “Απομακρυνθήκαμε”. Θα μου πεις “δε μας χέ@&*ς ρε φίλε…” Αυτό ακριβώς! Υγ. Στεναχωρήθηκα, πάω για πιτόγυρα» έγραψε μεταξύ άλλων.


Πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης