Καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση η Καίτη Γαρμπή - Angels News

Πατήστε και Ακούστε Radio Angels

ANGELS NEWS

Καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση η Καίτη Γαρμπή

Με ποιον τραγουδιστή είχε συνεργαστεί η Γαρμπή
Σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Καίτη Γαρμπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές  στη εφορία που υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στο δικαστήριο, αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία προέρχονται από πρόστιμα τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Από την πλευρά του ο συνήγορος της τραγουδίστριας, είπε στο δικαστήριο: “Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της.Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συνεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση”

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως η εν λόγω κατηγορούμενη, όπως και όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι που δεν είναι διάσημοι, καταδικάζονται στα ποινικά δικαστήρια, χωρίς να έχουν αποφανθεί οι αρμόδιες αρχές των διοικητικών δικαστηρίων.

Κι η εύλογη απορία είναι πως θα υπάρχει ποινή, εφόσον δεν έχει αποφανθεί το διοικητικό δικαστήριο αν υπάρχει οφειλή ή αν η οφειλή έχει καταγγελθεί νόμιμα;  Κι όμως βάσει νομοθεσία ο δικαστής δεν δεσμεύεται να δώσει αναβολή έως ότου κρίνει το διοικητικό δικαστήριο (μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και 10 έτη η απόφαση) καθώς στα ποινικά δικαστήρια η παραγραφή φτάνει στα 8 χρόνια, για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης