Ο «Mr Top Shop» στo gala των οργίων - Angels News

Πατήστε και Ακούστε Radio Angels

ANGELS NEWS

Ο «Mr Top Shop» στo gala των οργίων

Αποκαλύψεις-σοκ από δύο ρεπόρτερ των «Financial Times» που μπήκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Dorchester» στο Λονδίνο
Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη
Ψηλές, αδύνατες και όμορφες γυναίκες με την υποχρέωση να φορούν μαύρα εσώρουχα και σέξι παπούτσια προσλήφθηκαν για να «διασκεδάσουν» 360 άνδρες από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της ψυχαγωγίας, στο ετήσιο gala του ελίτ φιλανθρωπικού Trust President's Club, το οποίο διοργανώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Την αποκάλυψη του σκανδάλου, που έχει συνταράξει τους κόλπους της βρετανικής υψηλής κοινωνίας, έκαναν δύο undercover ρεπόρτερ των «Financial Times», οι οποίες κατάφεραν να μπουν στο event μόνο για άνδρες λαμβάνοντας συμμετοχή στο casting των διοργανωτών.

Οι δύο δημοσιογράφοι, που ήταν μεταξύ των 130 κοριτσιών που προσλήφθηκαν ειδικά για το event που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Dorchester» του Μέιφερ, με παρουσιαστή τον κωμικό ηθοποιό Ντέιβιντ Γουάλιαμς και τον ιδιοκτήτη των Top Shop Φίλιπ Γκριν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης πολλάκις στη διάρκεια της βραδιάς.
«Χούφτωναν τις κοπέλες»
«Με χούφτωσαν πολλές φορές και ξέρω ότι συνέβη το ίδιο και σε πολλές άλλες κοπέλες» δήλωσε στο BBC η μία εκ των δύο undercover δημοσιογράφος των «Financial Times» Μάντισον Μάριατζ, αναφέροντας παράλληλα ότι πολλοί από τους επιφανείς προσκεκλημένους δεν δίστασαν να καλέσουν τα κορίτσια στα δωμάτιά τους, ενώ μια κοπέλα υποστήριξε ότι ένας εξ αυτών τής εξέθεσε τα γεννητικά όργανά του.
Μετά τα μεσάνυχτα οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε διαφορετική αίθουσα του ξενοδοχείου και φέρεται ότι ζήτησαν από μια κοπέλα να βγάλει τα εσώρουχά της και να ανέβει στο τραπέζι. Οι δύο δημοσιογράφοι αναφέρουν ακόμα ότι οι διοργανωτές ήταν συγκεκριμένοι ως προς το dress code τους, δεν τους επέτρεψαν να έχουν μαζί τους στην αίθουσα τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έβαλαν να υπογράψουν πεντασέλιδο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Από τις δημοπρασίες που έγιναν στη διάρκεια της βραδιάς συγκεντρώθηκαν 2.300.000 ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου δύο από τα νοσοκομεία που είχαν πάρει κατά το παρελθόν χρήματα από το ετήσιο φιλανθρωπικό gala του President's Club ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να τα επιστρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης

Νέα Κυκλοφορία "Με πάθος στο Αιγαίο" Φωτεινή Βασιλάκη - Θανάσης Περιστεράκης